Et lille blik i haven

haven

Haven er ganske dejlig. En skøn opgroet have med mange stauder, for dem der kan lide den slags. Alle er hentet på det lokale torv, som om sommeren er et særligt besøg værd. Blomsterne der, er så billige, at man oftest MÅ tage mange med hjem. Det bærer min have tydeligt præg af.

Haven i Bagergade– bogb.dk er ganske dejlig. En skøn opgroet have med mange stauder, for dem der kan lide den slags. Alle er hentet på vores lokale torv, 2 minutter fra Bagergade-bogb-dk., som hele året er et besøg værd. Blomsterne på torvet er så billige, at man gerne slæber mange med hjem. Lige DET bærer min have tydeligt præg af.

På Svendborg torv er der hele året igennem, en særlig stemning. Hele Svendborg bys befolkning OG opland, ”lufter” sig på torvet om lørdagen. Her mødes man, hilser og snakker med og OM hinanden.

Senere mødes mange på Cafe ´Rouge. Også et helt særligt sted for den lidt ældre generation. Plus 60 og frem er kernegæster der. Og de 60årige trækker gennemsnitsalderen NED.

Hver lørdag er der gratis musik fra kl 13 -15. både Latten og Grimbergen er særdeles billig der. Cafe` Rouge er en fest der om lørdagen.

 Og det er ganske vist…………………………………………………………….

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen