Lejligheden

Værelset :

Lejligheden er på 50m2 med egen indgang, eget bad/ toilet og et lille køkken. Desuden er der en stue/ køkkenalrum og et lille soveværelse med 2 senge med gode madrasser. Ønsker man det, kan man med et snuptag ændre de 2 senge til en dobbeltseng. Desuden er der 2 senge i stuen. Dvs. 4 senge og der er madrasser til flere.

Værelset i Bagergade-bogb har indgang fra Krøjers Have. Og der er trapper op.

Oplevelsen

i værelset er, at roen falder over en og man kommer HELT ned i tempo, ligesom når man lander på en af de små øer i Danmark. Øjeblikket efter er man i byen, med alle dens muligheder.

Ofte bliver folk og tilbereder mad i værelset i stedet for at gå ud og spise. Der er mulighed for at opholde sig i haven, når vejret tillader det. Der er skønt.

Dobbeltværelse:

Har egen indgang tæt på parkeringen, eget bad / toilet og både en soveafdeling og en lille spise-/hyggeafdeling. Der er køleskab, lille ovn og fri kaffe og the og man henter vand på badeværelset. Ønsker man køkken, så bestil lejligheden. Her bestiller man et værelse og FÅR et værelse. Der er en god stor dobbeltseng. Man er helt sig selv. Man kan sidde lige udenfor værelset, når vejret tillader det.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen